iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

Prijsstelling; vraagprijs of vanafprijs? Of zelfs koopprijs?

Wij bepalen samen met jou voor welke prijs jouw huis op de markt kom te staan. Dit is echter wel afhankelijk van de waardebepaling. Er zijn makelaars die "bieden-vanafprijs" hanteren, maar de meest gebruikte strategie is de reguliere "vraagprijs". iQ Makelaars Hoogeveen bekijkt samen met jou wat de beste strategie voor jouw huis is. 

iQ Makelaars heeft de ervaring dat jouw woning meer aandacht krijgt als je een keuze baseert op het zoekgedrag van de Funda gebruiker. Funda hanteert prijscategorieën per €25.000, daarom houden wij deze variabele altijd in gedachte bij de prijsstelling van jouw huis. Door de goede prijsstrategie te kiezen, geeft het meer kans op een uitschieter anaar boven. Door middel van onze waardebepaling geeft iQ Makelaars Hoogeveen je een inschatting van de waarde van jouw huis. Wij geven jouw huis de aandacht die het verdient en bieden daarmee ruimte voor een hoger bod dan de voorafgestelde prijs. Dit doen wij door ons te focussen op juist die kandidaat-koper voor wie jouw woning hun nieuwe droomwoning is. 

Neem gerust contact op

Wat is jouw huis waard?
Gratis waardebepaling aanvragen

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis sneller: Stijlingadvies

Bij iQ Makelaars Hoogeveen krijg je geheel vrijblijvend advies over de styling van jouw huis. Het advies bestaat bijvoorbeeld uit het opruimen van bepaalde spullen, het verbergen van persoonlijke zaken en het schikken van de meubels. Daarnaast kunnen wij ook advies geven over de kleurstellingen van de muren en kunnen wij adviseren om eventuele achterstallig onderhoud te doen om een ruimte beter tot zijn recht te laten komen. iQ Makelaars Hoogeveen adviseert je slechts. Jij bepaalt hoe ver je hierin mee wilt gaan. 

Bij ons ontvang je het verkooptechnisch interieuradvies voordat de fotografie wordt ingepland. Door kleine aanpassingen komt jouw woning beter tot zijn recht, waardoor de foto's aantrekkelijker worden voor de potentiële koper. 

Neem vrijblijvend contact op

Snel je huis verkopen met professionele fotografie

Voor de goede foto's van zowel binnen als buiten is het belangrijk dat het een zonnige dag is. De foto's geven dan een betere indruk bij poteniële kopers. Wij zorgen ervoor dat er een fotograaf beschikbaar is op de meest geschikte momenten. Dit komt omdat iQ Makelaars Hoogeveen erg flexibel is en dus de timing kan aanpassen aan het meest geschikte moment.  Daarnaast maken wij verschillende soorten foto's zoals hoogtefoto's met als doel dat jouw woning opvalt bij de potentiële kopers. Ook kunnen wij beschikken over een drone voor extra impressie foto's. Wij schakelen hier een externe partij voor in, waar wij landelijke afspraken mee hebben, zodat deze tegen de laagst mogelijke prijs goede foto's kan maken. 

Open huis inplannen voor het sneller verkopen van je huis

Op de tweede zaterdag nadat we live zijn, organiseert iQ Makelaars Hoogeveen speciaal voor jouw huis een open huis. Hierdoor krijgen alle geïnteresseerden de kans om jouw woning te bezichtingen. Daarnaast zien kandidaat-kopers op die manier dat er meer mensen interesse hebben voor jouw woning. Dit zorgt er vaak voor dat die kandidaat-kopers sneller handelen en vaak zelfs meer bieden. Een open huis komt dus de verkoop alleen maar ten goede!

Door de jusite prijsstrategie te hanteren is er een mogelijkheid dat jouw huis verkocht wordt voordat er een open huis plaatsvindt.  Door onze ervaring weten wij dat tussen de eerste kijkers vaak een koper zit. Het open huis wordt dan gebruikt om het budget van de bieder op te rekken, zodat jouw woning de beste prijs krijgt die het verdient.

Neem contact met ons op

 

Hoe verkoop ik mijn huis sneller

Benieuwd waarmee wij je kunnen helpen?

Plan een gratis adviesgesprek

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen