iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Hollandscheveld

iQ Makelaars Hoogeveen is ook jouw makelaar in Hollandscheveld. Hollandscheveld is het grootste buitendorp van de gemeente Hoogeveen, gelegen ten zuidoosten van de stad Hoogeveen. Ben je op zoek naar een makelaar in Hollandscheveld? Kies dan altijd voor een lokaal makelaarskantoor! iQ Makelaars Hoogeveen heeft veel kennis van de woningmarkt in en om Hollandscheveld, en weet daardoor precies wat jouw woning in Hollandscheveld nodig heeft om snel verkocht te worden. Veilig en snel een huis kopen of verkopen doe je samen met iQ Makelaars, dé makelaar Hollandscheveld en omstreken!

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Hollandscheveld

Waarom iQ Makelaars Hoogeveen als makelaar Hollandscheveld

  • Veel kennis van de lokale woningmarkt
  • Enthousiaste en deskundige makelaars
  • De beste resultaten dankzij écht maatwerk
  • Gespecialiseerd in online marketing
  • Altijd een zeer voordelig makelaarstarief

Specialisatie in online marketing

Bij iQ Makelaars gebruiken we de nieuwste marketingtechnieken om jouw woning in Hollandscheveld te verkopen. Niet alleen wordt de woning geplaatst op allerlei verschillende woningwebsites, ook kunnen we advertenties creëren via Google Ads en sociale media. Hoe meer woningzoekenden jouw huis zien, des te groter de kans op een hoog bod en snelle verkoop! Als makelaar in Hollandscheveld werken we altijd met een persoonlijke aanpak en een verkoopplan op maat. Jouw wensen en belangen staan centraal.

Meer over onze marketing

Huis kopen in Hollandscheveld

Ben jij van plan om in Hollandscheveld te gaan wonen? Je kunt er genieten van de rust en ruimte van een dorp en bovendien lenen de bossen van Hollandscheveld (deze bossen behoren tot de oudste van Drenthe) zich uitstekend voor heerlijke wandelingen. Nabij ligt recreatiezwemplas Schoonhoven met een strandpaviljoen en diverse sport- en speelmogelijkheden. Het Hoekje is de hoofdstraat van Hollandscheveld en biedt een goed winkelbestand voor de dagelijkse boodschappen. Voor een uitgebreider winkelaanbod sta je met 20 minuten fietsen in het centrum van de stad Hoogeveen. Laat iQ Makelaars Hoogeveen je helpen bij de zoektocht naar een geschikte woning in Hollandscheveld! Samen zoeken we naar een geschikte woning, bezoeken we bezichtigingen en voeren we de onderhandelingen. Bovendien staan we aan je zijde bij de contractuele afrondingen, zodat je zeker weet dat er niks meer mis kan gaan. 

Huis kopen met iQ Makelaars

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Gratis waardebepaling

Contact | Makelaar Hollandscheveld

Wil je meer weten over iQ Makelaars als makelaar in Hollandscheveld? We staan je graag te woord: neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen