iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Nieuweroord

Nieuweroord is een klein dorp, op ongeveer 6 kilometer afstand van de stad Hoogeveen. In Nieuweroord geniet je van de rust en de ruimte, en toch zijn alle belangrijke voorzieningen nabij. Op zoek naar een makelaar in Nieuweroord? iQ Makelaars Hoogeveen is een ervaren makelaar in de regio met veel kennis van de lokale woningmarkt. We treden graag op als makelaar Nieuweroord, en bieden je een volledig persoonlijke aanpak. Jij staat bij ons centraal. Een huis kopen of verkopen in Nieuweroord doe je het beste met iQ Makelaars Hoogeveen!

Neem contact op

Makelaar Nieuweroord

De voordelen van iQ Makelaars Hoogeveen:

  • Expert op de woningmarkt in de regio
  • Betrokken en persoonlijke makelaar
  • Uitgebreid aankoop- of verkoopplan op maat
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Gratis waardebepaling voor jouw woning

Verkoopproces iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars Hoogeveen bieden we je een verkoopplan op maat. We bepalen de vraagprijs, ontwerpen een goede marketingstrategie en plannen alvast een Open Huis in. Uiteraard ben jij geheel vrij om aan te geven wat je hierin van ons verwacht. In de uitvoering van het verkoopplan doen we er alles aan om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te behalen. We organiseren onbeperkt bezichtigingen zodat zoveel mogelijk mensen de woning kunnen bekijken, en bovendien gebruiken we deze bezichtigingen om potentiële kopers beter te leren kennen. Deze kennis kunnen we later inzetten om de ideale onderhandelingsstrategie te bepalen! In elke stap van het verkoopproces staan wij als makelaar Nieuweroord aan je zijde, zodat alles goed verloopt.

Meer over ons verkoopproces

Gratis waardebepaling Nieuweroord

iQ Makelaars biedt je altijd een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Binnen 48 uur geven we je onderbouwd advies over de verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning in Nieuweroord. We kijken naar vergelijkbare koopwoningen in de omgeving en gebruiken data vanuit Kadaster en Calcasa. Een goed begin van het verkooptraject van jouw woning! Dankzij onze deskundigheid en nauwkeurigheid zijn wij dé makelaar Nieuweroord voor jou. We doen er alles aan om jou een positieve ervaring te bieden, en maken het verschil door flexibele bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak. Makelaar in Nieuweroord nodig? Schakel iQ Makelaars Hoogeveen in!

Vraag jouw waardebepaling aan

Contact | Makelaar Nieuweroord

Een huis kopen of verkopen met een professionele makelaar in Nieuweroord? Neem geheel vrijblijvend contact op met iQ Makelaars Hoogeveen en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen