iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Energielabel Hoogeveen

Wil je jouw huis in Hoogeveen verkopen? Dan heb je verplicht een energielabel Hoogeveen nodig. Een energielabel geeft je meer inzicht in de energieprestaties van jouw woning, en daarnaast geeft het ook suggesties voor verbeteringen van de energieprestatie. Het label geeft elke woning een letter, waarbij G het minst en A of hoger het meest zuinig is. Wil jij een energielabel in Hoogeveen aanvragen? Neem contact op met iQ Makelaars Hoogeveen!

Neem vrijblijvend contact op

Energielabel hoogeveen

Energielabel aanvragen

Aanvragen energielabel

Begin 2015 heeft de Rijksoverheid alle woningen in Nederland een voorlopig energielabel toegekend. Wil je je huis echter verkopen, dan heb je een definitief energielabel Hoogeveen nodig. Voor een definitief energielabel kun je een afspraak maken met een erkende energieadviseur, die thuis langs komt om de woning te inspecteren. De inspecteur legt verschillende gegevens vast, en werkt deze gegevens vervolgens uit tot een correct en deskundig energielabel. De kosten van een energielabel Hoogeveen verschillen per aanbieder; neem contact op met iQ Makelaars Hoogeveen voor meer informatie.

Contact iQ Makelaars

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Energielabel makelaar Hoogeveen

Voordelen energielabel Hoogeveen

Het energielabel laat kopers direct zien in hoeverre een woning energiezuinig is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot. Met een energielabel Hoogeveen kunnen kopers dus een weloverwogen keuze maken op basis van duurzaamheid.

Daarnaast geeft het energielabel suggesties voor het verbeteren van de energiezuinigheid. Dit kan gaan om bijvoorbeeld betere isolatie, een zuinigere ketel of het installeren van zonnepanelen. Om de verkoop van een huis in Hoogeveen te versnellen kan het nuttig zijn om duurzaamheidsmaatregelen te implementeren. Een huis met een beter energielabel is vaak sneller verkocht, en bovendien kan de woning in waarde stijgen. 

Vraag een energielabel aan

Contact | Energielabel Hoogeveen

Heb je een energielabel in Hoogeveen nodig? iQ Makelaars Hoogeveen helpt je graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen