iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Over iQ Makelaars Hoogeveen

iQ Makelaars Hoogeveen weet dat de verkoop of aankoop van een huis geen kleine stap is. Als aankoop- en verkoopmakelaar van Hoogeveen hebben wij veel ervaring en kennis van de lokale woningmarkt. Deze kennis en ervaring in combinatie met een persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat wij altijd kwalitatief maatwerk voor jou leveren. Ons enthousiast en gedreven team staat altijd voor je paraat. Jouw belangen staan bij ons voorop. Het kopen of verkopen van een huis doe je daarom samen met iQ Makelaars.

Neem vrijblijvend contact op

Makelaar Hoogeveen

Onze geschiedenis

iQ Makelaars is ontstaan vanuit een droom om de succesvolle franchiseformule van verhuurmakelaar 123Wonen door te zetten naar de kopers en verkopers markt. Deze droom hadden jeugdvrienden Thomas Voskamp en Norbert Wegter na de overname van de verhuurmakelaar 123Wonen. Deze droom werkt in 2018 werkelijkheid. iQ Makelaars werd opgericht. Een makelaarskantoor die met behulp van hard werken en een nuchture mentaliteit voor landelijke dekking moest zorgen. Op die manier kan elke koper of verkoper van een nieuwe woning optimaal geholpen worden bij de aankoop of verkoop van een huis. Een huis kopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven, dit proces kun je maken of breken. Wij zorgen voor die onuitwisbare indruk, wij bewijzen dat je ons het vertrouwen kunt gunnen! iQ Makelaars nemen we de tijd! Wij maken het onderscheid met onze landelijke slagkracht en onze uitgebreide onlinepresentaties die gegarandeerd tot aankoop-en verkoopleads leiden!

 

iQ Makelaars

 

Makelaar Almelo

Onze doelstelling

Een woning tegen de best mogelijke prijs verkopen blijft het doel van iQ Makelaars. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Waardoor wij het normaal vinden om ook in het weekend en na 17.00uur beschikbaar te zijn voor onze klanten. Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van no-cure-no-pay. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Met inmiddels 20 collega’s op het hoofdkantoor in Almelo en 25 lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter
Thomas Voskamp

Wij staan ook in de landelijke pers:

Onze missie

"De klant volledig ontzorgen op het gebied van wonen. Een wereld die voor de ‘gewone’ burger meer vragen dan antwoorden kent, iQ Makelaars maakt deze wereld toegankelijk voor iedereen".

Onze visie

"Met iQ Makelaars willen we een vooruitstrevende alleskunner zijn op het gebied van wonen. Denk hierbij aan een one-stop-shop, waarbij we transformeren van makelaar naar woonadviseur. Zodat we groeien door uit elke transactie, een nieuwe transactie te halen".

Andere iQ Makelaars kantoren

We hebben landelijke slagkracht met onze franchise formule maar hebben in elke regio een lokale specialist aan het werk. Neem iQ Makelaars Amsterdam als voorbeeld:

Ook deelnemen aan het succes van iQ Makelaars?

iQ Makelaar worden

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen