iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Gratis woningwaarde van jouw huis

Een waardebepaling voor jouw woning

Wat is de waarde van jouw woning? Dit vragen veel mensen zich af. iQ Makelaars Hoogeveen snapt deze vraag en daarom geven wij als makelaar jou graag advies over de waarde van jouw huis. Bij ons ontvang je een waardebepaling van jouw woning al binnen 48 uur. Naast de reguliere waarde kunnen wij ook de waarde stijging van jouw huis vaststellen.

Een waardebepaling is bij ons het vasstellen van jouw woningwaarde en het bepalen voor welke prijs jouw huis de meest realistische kans heeft om verkocht te worden. Een waardebepaling wordt ook wel een waarde-indicatie genoemd. Het gaat daarbij om de marktwaarde van jouw huis. Benieuwe naar wat jouw huis waard is? 

Vraag een gratis waardebepaling aan

 

 

Waardebepaling Hoogeveen

De uitgebreide waardebepaling van iQ Makelaars bestaat uit:

  • Vergelijkbare woningen die momenteel te koop staan. De potentiële koper kijkt daar namelijk ook naar.

  • Vergelijke huizen die recent verkocht zijn.

  • Onderzoek door Kadaster

  • Rapport van Calcasa met de marktwaarde van jouw huis

Ik wil de waarde van mijn huis weten

De reden om een vrijblijvend waardebepaling aanvragen?

Het verkopen van een huis is een reden om een waardebepaling aan te vragen. Hiervoor moet namelijk de woningwaarde worden vastgesteld.. Daarnaast kan het zijn dat je waardebepaling wil omdat je een huis gaat kopen. Door de woningwaarde vast te stellen krijg je een beter inzicht in jouw financiële overzicht. Tenslotte is een waardebepaling handig om erachter te komen wat precies de overwaarde is of hoeveel jouw huis precies onder water staat. Naast een waardebepaling bieden wij jou ook een gevalideerd taxatierapport aan. Je kunt dus ook voor een taxatie bij iQ Makelaars Hoogeveen langs.  

Wat is jouw huis waard in Hoogeveen? Dit is bij het verkopen van een huis de eerste stap die duidelijk moet worden. Krijg een vrijblijvende waardebepaling van jouw huis. Door onderstaand formulier in te vullen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een waardebepaling aan

 

Woningwaarde Hoogeveen

Waarde indicatie om jouw woning te verkopen

Twijfel je om jouw huis te verkopen? De eerste stap van de verkoop is een waardebepaling. Het is namelijk bealngrijk dat jouw woningwaarde wordt vastgesteld om een goede vraagprijs te kunnen hanteren. Dit vaststellen van de woningwaarde doet iQ Makelaars aan de hand van een waardebepaling. Wij hebben bovendien ook baat bij een reële verkoopprijs. Wij rekenen namelijk geen intrekkings- of opstartkosten in tegenstelling tot andere makelaars. Wij hebben namelijk een No Cure No Pay werkwijze. Wij zijn dus ook gebaat bij de beste verkoopwaarde van jouw woning.

Neem gerust contact op

Wil je jouw huis laten taxeren in Hoogeveen?

iQ Makelaars Hoogeveen helpt je graag ook bij de taxatie van jouw woning!

Taxatie aanvragen

Wat is jouw huis waard is de omgeving van Hoogeveen? Dit is de eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van jouw huis of appartement. Vul onderstaand formulier in en plan een afspraak voor jouw waardebepaling!

Vraag een waardebepaling aan

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen