iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Ruinen

Ruinen is een prachtig, historisch brinkdorp grenzend aan Nationaal Park Dwingelderveld. Het dorpscentrum van Ruinen is enorm sfeervol en kent alle nodige voorzieningen. Ben je op zoek naar een makelaar in Ruinen, omdat je een huis wil kopen of verkopen? iQ Makelaars Hoogeveen helpt je hierbij graag. Met moderne marketing en een persoonlijke aanpak weten we als makelaar Ruinen altijd snel de juiste resultaten te behalen. Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan gerust verder op onze website, of neem vrijblijvend contact op.

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Ruinen

Makelaar Ruinen

No Cure No Pay makelaar

In en om Ruinen ervaar je rust, ruimte en natuur. Het dorp zelf ademt cultuur en historie, en met een paar minuten fietsen ben je omringd door groen in Nationaal Park Dwingelderveld. Dwingelderveld is een uniek natuurgebied met uitgestrekte heidevelden en bossen waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. iQ Makelaars Hoogeveen is jouw deskundige makelaar in Ruinen en omgeving. We werken op No Cure No Pay basis, waardoor je verzekerd bent van transparant advies en de beste begeleiding. Jij betaalt namelijk pas zodra we jouw woning verkocht hebben, waardoor een goed verkoopresultaat voor ons net zo belangrijk is als voor jou! Als makelaar Ruinen doen we er alles aan om jouw huis te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden.

Meer over onze werkwijze

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Aankoopmakelaar Ruinen

Wil jij verhuizen naar Ruinen? Een huis kopen is een grote en belangrijke stap. Laat je daarom adviseren door een aankoopmakelaar! iQ Makelaars adviseert je bij alle zaken die bij het aankoopproces komen kijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring is de juiste woning snel gevonden! Bovendien hebben we als makelaar Ruinen veel kennis van de lokale markt, en deze kennis gebruiken we om te zorgen dat jij nooit te veel betaalt. Met iQ Makelaars Hoogeveen als aankoopmakelaar weet je zeker dat elke keuze de juiste is.

Aankoopmakelaar Hoogeveen

Huis verkopen ruinen

Contact | Makelaar Ruinen

Wil jij een huis kopen of verkopen samen met een makelaar in Ruinen? Schakel dan de expertise in van iQ Makelaars Hoogeveen! Wij helpen je graag verder, met voor iedereen een deskundige en persoonlijke aanpak. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen