iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis verkopen met behulp van de beste marketing

Alle aandacht om jouw huis in de spotlight te zetten!

iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat jouw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Zo staat ons aanbod op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn etc. 

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Almelo

Wat is jouw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Marketing huis

Extra online marketing voor jouw woning

Bij het verkopen van je woning is het belangrijk dat alle kansen tot verkoop met beide handen aan worden gepakt. Daarbij is alle aandacht voor je huis een nieuwe kans om jouw huis te verkopen. Zo zorgt Funda voor ongeveer 70% van alle exposure voor jouw huis. iQ Makelaars Hoogeveen maakt het voor jou mogelijk daarnaast nog veel meer kansen te creëren. Zo starten wij een geheel persoonlijke Google campagne, waarbij alle aandacht gericht is op de sterke punten van jouw huis. Daarnaast kunnen wij jouw woning met behulp van andere online marketing, denk aan het promoten op social media, onder de aandacht brengen bij potentiële kopers.

Mensen die toch een woning bezichtigingen die eigenlijk niet op zoek waren naar een woning gaan vaak over tot verkoop. Onze ervaring vertelt ons dat deze mensen na een bezichting vaak toch een bod doen op een huis. Vaak is dat bod dan hoger dan men eigenlijk van plan was uit te geven. Een huis verkopen met behulp van een uitgebreid marketingpakket doe je daarom samen met iQ Makelaars Hoogeveen.

Neem gerust contact op

Online marketing voor jouw huis

Naast onze eigen kanaal hebben wij speciaal voor buitenlandse woningzoekenden een landelijk platform, waarop wij jouw huis presenteren aan de zogeheten expats. Dit zijn een groeiende doelgroep woningzoekers die beschikking heeft over een gemiddeld tot hoog kapitaal. Ons landelijk platform is Expat Homes Holland. Expats huren meestal eerst een woning en als duidelijk wordt dat ze in Nederland blijven, toch een huis gaan kopen. Dit kan ook jouw huis zijn! 

Onze uitgebreide marketing passen wij ook toe op de volgende kanalen: 

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Je huis verkopen via iQ Makelaars? Meld jouw woning vandaag nog aan en wij zorgen dat jouw aanvraag bij de juiste vestiging belandt!

Neem gerust contact op

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

Plan een adviesgesprek

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen