iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Spier

Spier is een klein dorp, gelegen ten oosten van Nationaal Park Dwingelderveld. iQ Makelaars Hoogeveen is ook actief als makelaar in Spier en omgeving. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander, en ondersteunen je tijdens het gehele aankoop- of verkooptraject. Vanuit onze servicegerichte werkwijze zijn we flexibel beschikbaar: wij doen er alles aan om het beste resultaat voor jou te behalen! Door ook buiten kantooruren werkzaam te zijn kunnen we jou als makelaar Spier de beste begeleiding bieden.

Neem gerust contact op

Makelaar spier

Gratis waardebepaling Spier

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in Spier? iQ Makelaars Hoogeveen biedt je een gratis en vrijblijvende waardebepaling! Eén van onze makelaars komt gratis langs voor een gesprek en voor het vastleggen van de woningkenmerken. Op basis hiervan gaan wij op onderzoek uit, en binnen 48 uur komen we met onderbouwd advies over de verkoopprijs en verkooptermijn. Als makelaar in Spier werken we met een No Cure No Pay werkwijze, waardoor je verzekerd bent van eerlijk en transparant advies.

Vraag een waardebepaling aan

Marketingstrategie

Een huis verkopen in Spier vereist een goede marketingstrategie. Daarom zet iQ Makelaars Hoogeveen verschillende marketingtechnieken in om jouw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Niet alleen wordt jouw woning op verschillende woningplatforms zoals Funda gepromoot, ook kunnen we verschillende advertentiecampagnes draaien en worden er unieke verkoopbrochures voor jouw huis gemaakt. Zo zorgt jouw makelaar Spier ervoor dat de juiste koper snel gevonden is!

Meer over onze marketing

Wat is jouw woning in Spier waard?

Vraag een waardebepaling aan

Contact | Makelaar Spier

Op zoek naar een deskundige en ervaren makelaar in Spier? Dan ben je bij iQ Makelaars Hoogeveen op de juiste plek. We gaan graag voor je aan de slag, en bieden je een persoonlijke en flexibele aanpak. Neem gerust contact op met iQ Makelaars, dé makelaar Spier en omgeving!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen