iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Werkwijze verkoop

Een huis verkopen doe je samen met iQ Makelaars!

Wil jij een huis verkopen in Hoogeveen? Dan helpt iQ Makelaars Hoogeveen je daarbij graag! Wij nemen de tijd voor elke klant, en zorgen ervoor dat het verkoopproces voor iedereen veilig verloopt. Onze enthousiaste verkoopmakelaars helpen je graag, en ondersteunen je tijdens het gehele traject. Aan de hand van 5 zekerheden leggen we je graag meer uit over de werkwijze van iQ Makelaars Hoogeveen bij het verkopen van een woning.

Neem gerust contact op

iQ Makelaars Hoogeveen

Zekerheid 1: Jouw huis verkopen voor de beste prijs

iQ Makelaars Hoogeveen zorgt er altijd voor dat jij de beste verkoopprijs ontvangt bij het verkopen van jouw woning. Wij hanteren een No Cure No Pay werkwijze, waardoor jij pas hoeft te betalen zodra we het huis ook echt verkopen. Hierdoor hebben wij net als jij baat bij de allerbeste verkoopprijs, en doen we er ook alles aan om dit te behalen. Bovendien hebben wij als verkoopmakelaar veel kennis van de lokale woningmarkt, en kunnen we dus ook realistisch advies geven over de verkoopprijs en strategie. iQ Makelaars Hoogeveen haalt alles uit de kast om het beste resultaat te behalen bij het verkopen van jouw huis!

iQ Makelaars Hoogeveen

Lokale makelaar, landelijke slagkracht

iQ Makelaars Hoogeveen is onderdeel van de grote, landelijke organisatie iQ Makelaars.Vanuit het hoofdkantoor kunnen wij hierdoor gebruik maken van een groot netwerk en juridische ondersteuning van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd beschikken wij als verkoopmakelaar over specialistische kennis van de woningmarkt rondom Hoogeveen. Door deze unieke combinatie gaat het verkopen van jouw huis snel en veilig bij iQ Makelaars Hoogeveen!

Neem vrijblijvend contact op

Zekerheid 2: Online én offline marketing voor jouw huis

Om jouw woning nog sneller te kunnen verkopen, maakt iQ Makelaars Hoogeveen gebruik van uitgebreide moderne marketing. We zorgen ervoor dat jouw huis prominent op Funda getoond wordt, maar ook via andere woningplatforms genereren we veel aandacht voor de woning (Pararius, Jaap, Huislijn, LuxuryHomes). Daarnaast kunnen we verschillende advertentie-campagnes draaien, via bijvoorbeeld Google en sociale media.

Ook offline zorgt iQ Makelaars Hoogeveen voor marketing van de woning. Zo zetten wij een unieke brochure voor jouw huis in elkaar, en uiteraard verzorgen we opvallende te koop-borden voor in de tuin of aan het raam. Op deze manier doen we er alles aan om jouw huis in Hoogeveen snel te verkopen!

 

Marketing

Zekerheid 3: Flexibele beschikbaarheid, bijvoorbeeld voor bezichtigingen

Bij iQ Makelaars Hoogeveen vinden we het belangrijk om altijd voor jou klaar te staan. Daarom hanteren we ook flexibele werktijden: we hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar zijn juist ook beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Zo pakken we elke kans om jouw woning te kunnen verkopen. Wanneer een potentiële koper interesse toont in het bezichtigen van de woning, proberen wij om dit diezelfde dag of de dag erna nog te plannen.
iQ Makelaars zet zich altijd in voor de volle 100% om jouw woning te verkopen!

Maak kennis met één van onze makelaars

Welkom bij iQ Makelaars Hoogeveen! Mijn naam is Onno, en ik ben geboren Hoogevener. Vanuit mijn interesse in bouwen en wonen, en vanuit mijn opleiding heb ik het makelaars vak opgepakt.

Sinds februari 2019 ben ik trotse eigenaar van iQ Makelaars Hoogeveen & de Wolden, waardoor ik ook kan werken in de regio waar ik ben opgegroeid en woon. Door ervaring, persoonlijke aanpak, korte lijnen met (ver)kopers en door mijn bereikbaarheid in de avonden en op zaterdag kan ik iedereen goed bijstaan en snel reageren. Bij iQ Makelaars Hoogeveen sta jij centraal!

Onno Tijdeman

iQ Makelaars Hoogeveen

 

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Zekerheid 4: Enthousiast en gedreven makelaarsteam

Het team van iQ Makelaars Hoogeveen staat altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wij zetten onze deskundigheid en vakkundigheid graag in om het beste resultaat te behalen bij het verkopen van jouw huis. Dankzij onze gedrevenheid, kennis en ervaring weten we voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Bovendien zijn we flexibel beschikbaar, waardoor we alle kansen op verkoop van jouw woning mee pakken. Geen uitdaging is te groot!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij iQ Makelaars Hoogeveen: jij staat bij ons centraal! Daarom luisteren we altijd naar jou en jouw wensen, en zorgen we voor persoonlijk en direct contact. Vanuit onze 9+ mentaliteit zijn wij altijd bereid om nét een stapje extra voor je doen. Dit is een absoluut verschil met klassieke makelaarskantoren. En dit merk jij! Benieuwd naar de ervaringen van anderen met iQ Makelaars Hoogeveen? Bekijk dan onze reviews.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen