iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis op Funda plaatsen

Jouw huis ook op Funda plaatsen? Wij van iQ Makelaars Hoogeveen zorgen ervoor dat je vooraan wordt getoond op Funda en andere woningsites, zoals Huislijn en Jaap. Op die manier krijgt de potentiële koper gemakkelijker jouw woning te zien, waardoor de kans op verkoop steeds groter wordt. Daarnaast krijgen alle woningzoekenden in jouw regio het huis gelijk bovenaan te zien. Wij weten precies welke marketing erin gezet moet worden om jouw huis snel te verkopen. Zo maakt iQ Makelaars Hoogeveen het verschil!

Neem gerust contact op

Huis op Funda Plaatsen

Benieuwd naar waar wij je mee kunnen helpen?

Plan een gratis adviesgesprek

Naast huis op Funda nog meer aandacht voor jouw huis

Bij het verkopen van je huis is het van belang dat je woning aandacht krijgt op meerdere kanalen, zodat elke kans op verkoop optimaal benut wordt. Funda zorgt voor ongeveer 70% van alle aandacht. iQ Makelaars Hoogeveen gebruikt daarnaast nog andere kanalen om nog meer kijkers en daarmee kansen op verkoop te scheppen. Zo starten wij een persoonlijke Google campagne en promoten wij je woning op social media. Op die manier krijgt jouw huis de aandacht bij de juiste doelgroep. Daarnaast hebben wij voor buitenlandse woningzoekenden een speciaal gecreërd landelijk platform, waarop wij jouw woning presenteren aan expats.  

Meer over onze marketing

Directe koppeling voor jouw huis op Funda

Ook bij jouw huis op funda plaatsen werken wij No Cure No Pay. Wij van iQ Makelaars nemen daarom pas een opdracht aan als wij vertrouwen hebben in het feit dat jouw woning verkocht wordt.  Jij bent als klant verzekerd van eerlijk en realistisch advies, waarbij geen intrekkingskosten rekenen. Wij samen zijn namelijk net als jij gebaat bij een realischtische vraagprijs. Daarnaast is iQ Makelaars Hoogeveen aangesloten bij de organsisatie VBO Makelaars. Dat zorgt voor een direct koppeling met Funda, waardoor wij jouw woning razendsnel op Funda kunnen zetten. 

Meer informatie

Begin met het verkooptraject en vraag een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen