iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Wil je makelaar worden?

Wij van iQ Makelaars zijn een specialist op het gebied van wonen, waarbij wij onszelf onderscheiden door de manier waarop wij koper en verkoper bij elkaar brengen. Een succesvolle formule met de ambitie nog veel meer te groeien! Sluit je aan bij iQ Makelaars en wij zorgen samen voor een vliegende start in de makelaardij! 

Als iQ Makelaar deel je mee in het succes. We hebben landelijke slagkracht en genereren leads voor jouw lokale kantoor. Daarnaast ontvang je coaching en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Je kunt zelf ondernemen op je eigen manier, maar blijf je profiteren van de samenwerking.

  • Landelijke slagkracht
  • Leadgeneratie
  • Direct starten tijdens opleiding door coaching

Download hier meer informatie

Makelaar worden

Alle voordelen van iQ Makelaars op een rij

  • Geen makelaarspapieren benodigd, je kan starten tijdens je opleiding
  • Jarenlange ervaring in begeleiding, coaching, sales en makelaardij
  • Leadgeneratie vanuit het hoofdkantoor
  • Elke woning een tophuis door lokale websites
  • Landelijke slagkracht van het merk iQ Makelaars
     

Historie en kernwaarden iQ Makelaars 

Zaken zoals snelheid in handelen, flexibele planning, het uitgebreide marketingpakket en het matchen van geintereseerden aan woningen zet iQ Makelaars in bij de verkoop van een woning. Deze zaken zijn normaal bij 123Wonen; het bedrijf waaruit iQ Makelaars is ontstaan. Een succesvolle manier van werken die nu toegepast wordt bij het verkopen van huizen. 

Je kunt nu starten als partner, mocht je nog geen makelaarspapieren hebben. Je krijgt hierbij ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Zo wordt je gecoacht en begeleidt en wordt de plaatsing op verschillende woningwebsites voor je verzorgd. Wij vinden dat jij als makelaar pas wat mag verdienen als je goed werk voor de klant hebt geleverd. Wij werken daarom No Cure No Pay, waarbij opdrachtgevers ons nooit intrekkingskosten hoeven te betalen. 

iQ Makelaars heeft een uitgebreid marketingpakket, waarbij wij naast een prominente Funda plaatsing zorgen wij ook voor extra aandacht door bijvoorbeeld een Google campagne of promotie via social media.  Als een kandidaat-koper op de sterke punten van de woning zoekt, zorgen wij dat de woning op het scherm komt.

Vastgoedpro óf VBO Makelaar, bewust géén NVM

iQ Makelaars is aangesloten bij branchorganisatie VBO Makelaars en Vastgoedpro. Dit biedt ons een directe koppeling met Funda, waardoor wij de klant een prominente plaatsing op Funda kunnen aanbieden!

Wil jij iQ Makelaar worden?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar;info@iqmakelaars.nl

Kijk voor meer informatie op:

www.iqmakelaarworden.nl

Makelaar worden zonder diploma

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen