iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,7 10

Huis verkopen Hoogeveen

Huis verkopen in Hoogeveen en omgeving? Het verkopen van je huis is namelijk geen kleine stap. Dan kun je wel een persoonlijke en goede verkoopmakelaar gebruiken. Wij helpen je daarom graag. Jij staat bij ons centraal en jouw belangen staan bij ons voorop. Mede door onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt weten wij hoe we jouw huis tegen de beste prijs moeten verkopen. Daarom verkoop je een huis samen met iQ Makelaars Hoogeveen.

Neem vrijblijvend contact op

Huis verkopen Hoogeveen

De reden om je woning te verkopen samen met iQ Makelaars Hoogeveen?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt
  • Altijd een scherp concurrrerend tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Advies bij het verkopen van je huis

Bij het verkopen van je woning komt veel kijken. Naast dat wij helpen bij het verkopen van je huis, geven wij ook advies over de styling van jouw huis. Zo geven wij als verkoopmakelaar Hoogeveen advies over de schikking van meubels, het verbergen van persoonlijke spullen en het opbergen van bepaalde spullen. Doordat wij een flexible makelaar zijn, kunnen wij foto's maken van jouw huis als de zon schijnt. Potentiële kopers krijgen dan namelijk de beste indruk van je woning. Bovendien krijgt je huis extra speciale aandacht door het organiseren van een open dag. Jouw huis verkopen doe je daarom met iQ Makelaars Hoogeveen

Neem gerust contact met ons op

Wat is jouw huis waard?

Wij stellen binnen 48 uur de waarde van jouw huis vast.  Een realistische prijs waarbij de woning een goede kans maakt snel verkocht te worden. Het vaststellen van de waarde van je woning is meestal de eerste stap bij het verkopen van je huis. iQ Makelaars Hoogeveen neemt bij een waardebepaling alle bijzonderheden van je huis mee. Daarnaast zijn wij een No Cure No Pay makelaar wat betekent dat wij ook beaat zijn bij eerlijk en realistisch advies over de waarde van jouw huis. Bovendien rekenen wij geen intrekkingskosten of opstartkosten.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan

De beste aandacht voor je huis, online en offline!

Bekijk meer over onze unieke marketing

Wil je jouw huis verkopen in Hoogeveen?

Dan ben je bij iQ Makelaars aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen