iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Een huis verkopen in Hoogeveen?

Overweeg je een huis te verkopen in Hoogeveen en omgeving? Meestal kun je dan het advies van een goede verkoopmakelaar wel gebruiken. Een huis verkopen is een serieuze zaak. Daarom vinden wij het belangrijk om je te helpen met het vinden van de juiste koper. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen en hebben jarenlange ervaring in de verkoop van woningen. Wij weten precies welke stappen je moet zetten om op een goede manier je huis te verkopen, waardoor jouw huis snel en tegen de beste voorwaarden verkocht wordt!

Wanneer jouw woning aan de beurt is om te worden verkocht, is het belangrijk dat je bij iQ Makelaars Hoogeveen terecht kunt voor advies en ondersteuning. Wij helpen jou met het vinden van de juiste koper voor jouw huis en zorgen ervoor dat jouw woning snel geveild wordt door het op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Huis verkopen Hoogeveen

Huis verkopen Hoogeveen: samen met iQ Makelaars!

  • Dé specialist in het verkopen en kopen van huizen

  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay

  • Ook werkzaam op zaterdag en na 5-en

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling

  • Specialisatie in online marketing

  • Kennis van de lokale markt

  • Altijd een scherp tarief

 

 

Advies bij het verkopen van je huis

iQ Makelaars Hoogeveen is een makelaar die je helpt bij het verkopen van jouw huis. Wij kunnen je adviseren over de juiste verkoopstrategie en je helpen met het vinden van de juiste koper. Daarnaast kunnen wij bepalen of het verduurzamen van jouw woning een goede manier is om de verkoop te stimuleren. Dit wordt gedaan aan de hand van het energielabel en het daar bijhorende energieadvies.

We hopen dat ons advies u helpt de best mogelijke beslissing te nemen. We weten daarnaast dat bepaalde foto’s het verschil kunnen maken bij het verkopen van een huis. Als makelaar in Hoogeveen hebben wij een flexibel verkoopplan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er altijd foto's worden gemaakt op de zonnigste dagen. Hoe beter het weer is, hoe uitnodigender uw foto's zullen zijn - en dat betekent betere resultaten!

Wij geloven dat zichtbaarheid en naamsbekendheid van een huis het verschil kan maken tijdens de verkoop van een woning. Een gewilde woning kan namelijk meer opleveren. Wij geven bovendien advies over hoe jouw woning de aandacht krijgt, die het nodig heeft. Zo organiseren wij open huizen, starten wij online campagnes en maken wij bijvoorbeeld brochures om jouw huis zo goed mogelijk te promoten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met de beste strategie kun je het snelst jouw huis verkopen

Een goede strategie tijdens het verkoopproces kan van belang zijn bij het verkopen van een huis. Bij het opstellen van deze strategie wordt er onder andere gekeken naar de kansen op verkoop in het algemeen. Tijdens het maken van de strategie wordt het hele verkoopproces doorgenomen. Zo weet jij als klant wat je kan verwachten en weten wij wanneer wij het een en ander moeten doen. Deze verkoopstrategie wordt het leidraad van ons advies. Hierin staat beschreven hoe wij jouw huis snel en tegen de beste voorwaarden zouden verkopen.

Ons stappenplan bij het verkopen van een woning

De woningwaarde dient eerst bekend te worden bij de verkoop van een huis. De volgende stap is dat wij alle belangrijke stukken verzamelen en alle bijzonderheden van jouw meenemen. Nadat dit in kaart is gebracht wordt de verkoopstrategie opgesteld. Als de verkoopstrategie is bepaald wordt er advies gegeven over hoe je jouw huis het best kan verkopen. Hierbij wordt een uitgebreid verkoopplan opgesteld en zorgt iQ Makelaars Hoogeveen ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het nodig heeft.  Tenslotte gaan wij met je mee met een bezichtiging, helpen wij bij een onderhandeling en alle juridische vraagstukken. iQ Makelaars biedt je daarnaast ook nog eens alle nazorg die je nodig hebt.

Verkoopmakelaar Hoogeveen

Courtage iQ Makelaars Hoogeveen

Bij iQ Makelaars Hoogeveen stellen wij geen vaste courtage vast. Dit komt doordat het verschilt per huis en verkoopstrategie. Bovendien geven wij de klanten de vrijheid om te zeggen wat ze van ons verwachten en wij zij liever zelf willen doen. Bij onze vrijblijvende waardebepaling krijg je een beter inzicht in wat de exacte kosten zullen zijn bij het verkopen van jouw woning. Bij iQ Makelaars Hoogeveen is het al mogelijk om jouw woning te verkopen vanaf 1% inclusief BTW. 

Neem vrijblijvend contact op

De beste promotie voor jouw huis door een goede verkoopmakelaar  

Bekijk meer over onze unieke marketing

Wil je jouw huis verkopen in Hoogeveen?

Dan ben je bij iQ Makelaars aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen