iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Kosten makelaar Hoogeveen

Welke makelaarskosten als ik mijn huis verkoop?

Er is geen vast tarief voor het inschakelen van een makelaar voor het aankopen of verkopen van een woning. Elk makelaarskantoor heeft een bepaalde vrijheid van handelen en kan meer of minder inspanning leveren om jouw huis te verkopen. Derhalve is iedere makelaar vrij om met zijn eigen tarieven te rekenen. Het loont dus om kritisch te kijken naar wat je krijgt voor een bepaalde prijs.

Neem vrijblijvend contact op

Kosten makelaar Hoogeveen

Makelaarskosten hoogeveen

Makelaarskosten: No Cure No Pay-makelaar

Wij zijn een No Cure No Pay makelaar. Dat wilt zeggen dat pas betaalt als jouw huis ook echt is verkocht. Je ontvangt van iQ Makelaars Hoogeveen altijd eerlijk en onafhankelijk advies, want wij hebben ook belang bij een realistische vraagprijs. Als wij vertrouwen hebben om jouw huis te verkopen, starten wij pas aan een verkoopopdracht. Zo gaan wij voor jou voor het beste resultaat!

Meer over onze werkwijze

De 5 garanties van iQ Makelaars Hoogeveen

  • De beste verkoopprijs voor jouw woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen
  • Fanatiek en enthousiast makelaarsteam 
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Meer informatie

Courtage iQ Makelaars Hoogeveen

Er moet voor elk huis een eigen verkoopstrategie bedacht worden die het beste past bij dat type huis, plaats en buurt. Daarnaast is het van belang dat jij als verkoper het ook een goede strategie vindt. De verkoopstrategie moet namelijk wel bij jou passen. Daarom bepaalt iQ Makelaars Hoogeveen altijd de verkoopstrategie samen met jou. Vanuit de verkoopstrategie wordt er een stappenplan opgesteld voor het verkopen van je huis. Er zijn altijd stappen die je als verkoper liever zelf wilt doen. Dat heeft gevolgen voor het kostenplaatje. Vandaar dat iQ Makelaars Hoogeveen vooraf meestal geen vaste prijs of tarief kan benoemen.

Een courtage van 1% inclusief BTW is mogelijk bij het verkopen van jouw huis. Het exacte percentage zal tijdens de uitgebreide waardebepaling aan bod komen. Op die manier kom je als klant nooit voor verwachtingen te staan. 

Wat is courtage?

De vergoeding die een makelaar krijgt voor haar diensten bij de begeleiding van het aankopen of verkopen van een huis wordt ook wel courtage genoemd. De courtage wordt meestal in een percentage uitgedrukt.

Courtage makelaar hoogeveen

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze tarieven of het totale kostenplaatsje bij het aankopen of verkopen van jouw huis?Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze makelaars. iQ Makelaars Hoogeveen is staat voor jou altijd paraat. Daarnaast kun je ook een gratis waardebepaling aanvragen, die je meer vertelt over de kosten van iQ Makelaars Hoogeveen.  

Direct contact opnemen  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Benieuwd waarmee wij je kunnen helpen?

Bekijk al onze diensten

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen