iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Verkoopmakelaar Hoogeveen

Wil jij ook je woning verkopen in Hoogeveen? Dan kun je wel een goede en betrouwbare verkoopmakelaar gebruiken. Een verkoopmakelaar die je helpt bij de verkoop van jouw woning tegen de beste voorwaarden. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en kennis van de lokale huizenmarkt en weten daarom hoe we jouw huis het best kunnen verkopen. De verkoop van jouw huis begint bij het achterhalen van de waarde van jouw woning. Wij bieden je daarom een gratis waardebepaling aan.

Neem vrijblijvend contact op

Verkoopmakelaar Hoogeveen

Waarom iQ Makelaars Hoogeveen als jouw verkoopmakelaar?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt
  • Altijd een scherp concurrerend tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Huis verkopen begint met een waardebepaling van je huis

Bij een waardebepaling stellen wij de waarde van jouw huis vast. Hierbij stellen wij een realistische prijs vast waarvoor de woning verkocht zou kunnen worden. Bij iQ Makleaars Hoogeveen ontvang je zo'n gratis waardebepaling binnen 48 uur. Wij nemen tijdens de vrijblijvende waardeindicatie alle bijzonderheden van jouw huis mee en nemen wij alle maten van je huis op. Als No Cure No Pay makelaar zijn wij gebaat bij eerlijk advies en bovenal een realistische vraagprijs, omdat wij geen opstart- of intrekkingskosten rekenen. 

Gratis waardebepaling

Als verkoopmakelaar uit Hoogeveen geven we je gratis advies

Bij het verkopen van jouw huis komen verschillende zaken kijken. Als verkoopmakelaar hebben wij de taak je hiermee zo goed mogelijk te helpen. Wij halen daarom alles voor je uit de kast, waarbij jouw belangen als verkoper voorop staan. iQ Makelaars Hoogeveen zorgt ervoor dat jouw woning speciale aandacht krijgt, denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een open huis. Daarnaast geven wij advies over bijvoorbeeld het rangschikken van meubels, het opbergen van spullen en de styling van jouw huis. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Een verkoopmakelaar uit Hoogeveen heeft dus verschillende voordelen

Laat gegevens achter voor gratis verkoopadvies

Wat is jouw woningwaarde?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contactformulier | Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met iQ Makelaars Hoogeveen als verkoopmakelaar?

Dan maak je een goede keuze. Jouw belangen staan bij ons voorop. Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Hoogeveen
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen

E: Hoogeveen@iQMakelaars.nl
T: 0528 - 445 409

0528-445409

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen